NOSALTRES

Oferim un nou concepte gastronòmic en un ambient exclusiu i totalment innovador que sorprendrà a tots els amants de la bona cuina. El restaurant a Castelldefels.

El Passeig Marítim de Castelldefels compta des d’aquest estiu amb un nou punt de trobada per als amants de la gastronomia mediterrània, el Restaurant Rocxi Beach. De la mà del Grup Rocxi (família Ramells-Galimany), amb una àmplia experiència al món de la restauració, el Rocxi Beach ofereix un nou concepte gastronòmic en un ambient exclusiu i totalment innovador que sorprendrà a tots els amants de la bona taula, als quals vulguin relaxar-se en una atmosfera sofisticada o als quals simplement desitgeu gaudir d’una agradable vetllada servida amb la cura que la família Ramells-Galimany posem en tot el que vam crear.

Al Rocxi Beach trobareu un espai singular dissenyat moltíssima cura, en el oferim una barreja de tradició i avantguardisme. Volem acollir tot tipus de comensals i oferir una experiència única amb innombrables alternatives per a tots els gustos i ocasions.

La cuina del Rocxi Beach us sorprendrà amb una oferta on combinem la tradició culinària del Mediterrani amb un toc avantguardista i sofisticat. Plats per delectar-vos amb els sentits. Arrossos, carns, peixos… que a més podreu gaudir en versió tapes. Comptem amb una extensa selecció de vins, negres, rosats, blancs, així com champagnes i caves i, com no, una gran varietat de saboroses postres. Cuina de qualitat contrastada. La família Ramells-Galimany portem més de tres dècades dedicats a la restauració.

Un espai on assaborir un menú en un entorn amb encant mediterrani. El sopar més íntima, la vetllada familiar més nombrosa o els menjars d’empreses amb ambients especials tenen ara al Rocxi Beach seu lloc especial. Castelldefels Platja suma un nou espai gastronòmic que farà les delícies de tots. No perdis l’oportunitat de conèixer el nou Rocxi Beach. Et sorprendrà.

PROCUREM QUE TINGUIS TOT EL QUE NECESSITES A LES NOSTRES INSTAL·LACIONS